Thursday, November 19, 2009

**"شكم انسانها از لاشه خوني حيوانات بي گناهي پر شده است كه آنها هم زندگي را دوست داشتند."**
به علت بي توجهي بسيار زياد جامعه هاي انساني، برآن شديم تا مقاله اي در رابطه با تغذيه و بعضي از خواص آن مطالبي را گرد آوري كنيم و در اختيار شما قرار دهيم
خام گياه خواري

عده ای گوشت نمی خورند ولی لبنیات و تخم مرغ استفاده میکنند ولی عده ای اصولا فراورده حیوانی به هیچ شکل مصرف نمیکنند یعنی علاوه بر گوشت از تخم مرغ و لبنیات نیز استفاده نمیکنند و مصرف هر نوع خواراکی حیوانی را مردود می دانند ولی مواد گیاهی را بصورت پخته مصرف میکنند . گیاه خوار نام دارند .اما عده ای نیز وجود دارند که اصولا مواد پخته به هیچ عنوان مصرف نمیکنند یعنی حتی نان و برنج و ... که گیاهی هستند را نیز مصرف نمیکنند . و به اصطلاح خام خوار هستند و عقیده دارند غذای طبیعی انسانها گیاهان و میوه های تازه می باشد که بطور طبیعی با حرارت خورشید پخته شده و نیازی به پختن دوباره با آتش را ندارد . چون هر ماده غذایی دارای نوعی انرژی حیاتی لازم و ضروری برای حیات انسان است که در اثر حرارت دادن و سرخ کردن و یا هر نوع تغییر و تحول این انرژی می سوزد و مواد سمی و تفاله بر جای می ماند . در هر صورت رعایت تغذیه سالم و طبیعی موجب افزایش مقاومت طبیعی بدن میگردد و از بروز بیماریها و کسالتها پیشگیری میکند و بهامر درمان نیز کمک میکند . میزان تولید مواد زائد از سوخت و ساز مواد گیاهی و غذای سالم به مراتب از مواد حیوانی و پخته و سرخ شده کمتر است در نتیجه به اندامهای دفعی چون کبد و کلیه فشار کمتری وارد میشود و فرآیند متابولیسم بهتر صورت میگیرد و از انباشته شدن مواد زائد در بافت ها پیشگیری میکند . در ترکیب گیاهان به میزان معین فیبر وجود دارد که عمل هضم و گوارش را تسهیل میکند .تغذیه گیاهی و طبیعی غالبا علت بیماری را مهار میکند ولی داروها معمولا علل بیماریهای ناشی از سو تغذیه را از بین نمی برند .
(سلامتی و بیماری چیزی نیست که از آسمان بیاید بلکه سلامتی و بیماری را ما خودمات با روش زندگی خود در وجود خویش بنیان میگذاریم . ما می توانیم با رعایت اصول بهداشت سالم و خوردن غذاهاي سالم گياهي شاداب زندگی کنیم و جوان بمانیم و طول عمر بیشتری همراه با کیفیت داشته باشیم )
غذاي بيجان يعني بيماري و مرگ و غذاي جاندارنباتي يعني سلامتي و طول عمر- - پخت و پز كليه مواد حياتي را كه بدن انسان احتياج دارد در غذاي طبيعي ميسوزاند و آنرا به يك ماده سمي و بيماري زا تبديل ميكند . با خام خواري هيچكس در نتيجه بيماري نخواهد مرد ، همه به پيري خواهند رسيد .
يگانه غذايي كه طبيعت مطابق احتياج بدن انسان بوجود آورده است خوردنيهاي خام يعني زنده نباتي مي باشد و هر ماده ديگر بغير از خوردنيهاي زنده نباتي فقط بيماريهاي گوناگون و مرگ نابهنگام و ناگهاني را در بر دارد .انسان قبل از كشف آتش مانند همه موجودات زنده روي زمين با غذاي زنده و بدون پزشك و دارو زندگي ميكرد ولي در نتيجه مصرف مواد پخته و مرده و مصنوعي و شيمايي و ... بيماريهاي گوناگون بوجود آورده است و طول عمر خود را رفته رفته كوتاهتر كرده تا بهاين حال اسفناك رسانده است .آتش كليه خواصغذايي را در غذاي طبيعي و زنده نابود مي كند و آنرا به يك نوع ماده غير طبيعي و سمي و خطرناك تبديل مي نمايد - تردیدی نیست که در آغاز زندگی انسان از گیاهان و دانه ها تغذیه می کرد .
روده دراز انسان و روده کوتاه حیوانات گوشتخوار بیانگر گیاهخوار بودن انسان می باشد چرا که گوشت در روده دراز انسان می گندید و ایجاد سم میکرد . هم چنین شکی نیست که انسان قبل از کشف آتش غذای خود را خام می خورد در این دوران انسانها بیمار نمی شدند نیرومند - پویا و تندرست بودند .هنگامیکه انسان به پختن غذاها اقدام کرد مواد مغذی و ویتامین ها در اثر حرارت نابود شدند و در نتیجه بیمارهای گوناگون پدید آمد و گوشتخواری به ایجاد این بیماریها بسیار کمک کرد و بشریت را به توده ای بیمار - نیمه تندرست - عصبانی و زود رنج و رنجور مبدل ساخت .این اتش جنایتی را در داخل دیگ و اجاق با پختن غذاها مرتکب شده و ضرری به تندرستی انسانها زده که بطور چشمگیر به مراتب بیشتر از خسارتهایی است که آتش سوزیهای ویرانگر جنگلها و ... و ساکنان آنهابه تمدن وارد ساخته است .بررسی ها در انواع زندگی قبایل به ثبوت می رساند که انسانها تا موقعی که گیاه خوار بودند و غذای خود را خام می خوردند دارای چنان تندرستی اعجاب انگیز بودند که دیگر هرگز از آن برخوردار نشدند .اگر شیوه خام خواری اختیار نکیند نباید از ابتلا به امراض تغذیه همانند دیابت - سکته و سرطان گله مند باشید! به غیر از بیماران اورتوپدی و تصادفات و بیماران عفونی سایر بیماران حقیقی نیستند و از تغذیه بد بوجود آمده اند .
همه بیماریها که گریبانگیر انسان می شود از خوردن غذای بد و یا از پر خوردن غذای خوب است . این بیماریها همانند مرض قند - نقرس و ارتروز همه سلولهای بدن را خراب می کنند و در نتیجه هر نسل ضعیف تر و زبون تر از نسل قبلی می شود . آیا می توانیم بگوییم که علوم پزشکی با این جار و جنجال و تبلیغات گوشخراش که به وسیله بلند گو های شرکت های دارو سازی و کارخانه های ساخت وسایل پزشکی در جهان به راه انداخته - نتوانسته در این مدت صد سال اخیر قدم مثبت و موثری برای تندرستی انسان بردارد؟ و بیماریهای تغذیه بد ابتدا در پوسیدگی دندان کودکان ( چرا دندانها در جایگاه اصلی خود در دهان کودکان فاسد می شود ) و سپس به شکل تومور پستان و سرطان رحم و روده گریبانگیر انسانها می شود . در دنیا از هر سه نفر یک نفر قبل از ۷۰ سالگی به سرطان مبتلا می شود.بیش از نیمی از مرگ و میر های جهان ناشی از بیمارایهای قلبی است
اگر می خواهیم تن خود را مانند گرانبهاترین دارایی پاسداری کنیم باید از تغذیه خود غافل نباشیم و تلاش کنیم با خوردن غذای متعادل بیماریها را سرکوب کنیم و اجازه ندهیم در وجود ما ریشه بدوانند . ورزش و تمرینات منظم تاثیر بسزایی در سرعت بخشیدن به حمل مواد مغذی به وسیله گردش خون و دفع سموم بدن دارد . در نتیجه باید غیر از تغذیه درست و خوب به ورزش روزانه با برنامه مرتب بپردازیم "آن غذایی که گیاهی وزنده است همه چیز است و آنچه مرده است نه فقط هیچ چیز نیست بلکه زهر کشنده است و بس "* بر كسي پنهان نيست كه شكل دندانها و نوع ناخنهاي انسان بيانگر اين است كه انسان يك حيوان گياه خوار طبيعي است.براي همين انسانهاي گوشخوار گوشت لخم را نمي توانند بخورند بلكه مي پزند و با هزار ادويه ميل مي كنند! مضرات گوشت قرمز هم كه بر همگان روشن است و نيز بيماريهاي حاصل از چربي حيواني كه مهمترين ان انسداد شراين قلبي است.و همواره توسط پزشكان استفاده از ميوه جات و سبزي جات توصيه شده است.حتي دكترها براي سم زدايي بدن يك بيمار يك ماه گياه خواري صرف را تجويز مي كنند!
**"شكم انسانها از لاشه خوني حيوانات بي گناهي پر شده است كه آنها هم زندگي را دوست داشتند."**
نكته:(شايد شما هم تا به حال نگهداري يك حيوان را تجربه كرده باشيد.مي بينيم كه انها هم مي ترسند.مي خوابند.گرسنه مي شوند.افتاب مي گيرند! و عشق بازي هم مي كنند! آيا چون زور ما از انها بيشتر است بايد انها را بكشيم و بخوريم؟!طبق آمار توليدات كشاورزي مي تواند شكم چند برابر جمعيت انسانهاي فعلي را هم سير كند. و آيا اصلا زنده بودن با مرگ موجودات ديگر شايسته است؟؟ )
بيش از هشتاد درصد وزن بدن را آب تشكيل مي دهد . مايعات بايد حداقل 75 درصد از جيره غذايي روزانه را به خود اختصاص دهد . مصرف ميوه ها و سبزي هاي تازه اين امر را ممكن ميكند .بعضي ها نوشيدن حدود 12 ليوان اب در شبانه روز را توصيه ميكنند تا دستگاههاي بدن شستشو گردد . اما آيا اين كار لازم و صحيح است ؟ من كه شك دارم ! زيرا ابها معمولا كيفيت لازم را ندارند و احتما وجود فلوئور ، مواد معدني اضافي و ساير سموم در آب بسيار زياد است .
بجاي مصرف آب ميتوان از غذاهايي كه بطور طبيعي حاوي مقدار زيادي آب هستند استفاده كرد مانند : ميوه ها ، سبزيها و جوانه ها . بدين ترتيب نياز بدن به اين ماده حيات بخش و پاك كننده رفع ميگردد .اگر جيره غذايي فرد از غذاهاي خشك و كم اب تشكيل شده باشد در فعاليت اندامهاي بدن اختلال ايجاد مي شود و مواد سمي و زائد و فضولات بافتها و مواد حاصل از تبادلات سلولي بخوبي دفع نمي شود و بدن توسط مواد سمي خودش مسموم ميگردد و علت اصلي آن اين است كه اب كافي براي انحلال و انتقال مواد سمي ناشي از فعاليت سلولها در اختيار بافتها نبوده است .رژيم غذايي بايد به پاك سازي اندامها كمك كند ، نه اينكه مصرف مواد غذايي غير قابل هضم به دستگاههاي بدن فشار آورد .افزايش مواد زائد در بدن انواع بيماريها را در بدن ايجاد ميكند . اگر ميخواهيد خود را كاملا زنده حس كنيد ، عقل حكم ميكند كه غذاهاي زنده و آبدار مصرف كنيد .در پنجاه سال اول زندگي مواظب شكم خود باشيد تا در پنجاه سال بعدي شكم از شما مواظبت كند .



دلایل گیاه خوار بودن انسان چند دلیل زیر مقداری از دلایل بسیار زیادی است که ثابت می کند انسان بطور حتم جزو گیاهخواران می باشد و اشتباهاً از روی حرص، شهوت و یا شاید هم بخاطر اجبار در دورانی که یخبندان سطح کره زمین را پوشانده بود به این تغذیه غلط روی کرد و تابکلی دست از این عادت مضرش بر ندارد روی سلامت و آرامش را نخواهد دید. آنچه مسلم است در طبیعت هر چیز در جای خاص خودش قرار دارد. یک گیاه برای مرداب درست شده و دیگری برای بیابان. ساختمان دهان یک جانور برای چریدن است و دیگری برای دریدن. انسان موجودی نیست که ساختمان بدنش چیزی مقایر با قوانین طبیعت باشد. او نیز زاده طبیعت است و وابستگی نزدیکی به طبیعت داد. هر گاه او را رو یهمرفته با سایر جانوران مقایسه کنیم می بینیم نه شبیه است به جانوران درنده و نه به حیوانات چرنده. بلکه ساختمان بدن او بسیار نزدیک است به ساختمان میمونهای میوه خوار. دلیل اول در طبیعت آن دسته از پستانداران که آب را هنگام نوشیدن لیس می زنند مثل گربه، ببر، خرس و گرگ، گوشتخوار هستند و هر کدام که آب را می مکند یا هورت می کشند مانند گاو، فیل و انسان گیاهخوار می باشند .دلیل دوم انسان و بقیه گیاهخواران قادرند آرواره پائین خود را بدون تکان دادن سر علاوه بر بالا و پائین به طرفین نیز تکان دهند در حالیکه درندگان از حرکات جنبی فکین که جهت آسیاب کردن دانه به گیاهخواران داده شده عاجز می باشند. دلیل سوم آرواره جانوران گوشتخوار دارای دندانهای شمشیری شکل هست که به دو دندان نیش بزرگ برای پاره کردن مجهز است این آرواره ها بسیار پر قدرت و خرد کننده می باشند، اما در گیاهخواران دندانها صاف و مسطح هستند و دندانهای کلبی همسطح بقیه دندانهاست، آرواره ها ضعیف هستند و برای فشارهای شدید طراحی نشده اند. نوع دندانهای انسان او را جزو لاینفک گروه گیاهخواران قرار می دهد. (این تفاوت حتی در مینای دندانها هم مشاهده می شود) .دلیل چهارم در ساختمان بدن گوشتخواران بعلت قابلیت فساد پذیری سریع گوشت طول روده ها کوتاه است تا حیوان بتواند هر چه زودتر آنرا دفع نماید. زیرا غذاهای گوشتی پس از هضم در روده محیط بسیار مناسبی برای رشد باکتریهای مواد آلی از هم پاشیده و فاسد شده بوجود می آورد. گیاهخواران منجمله انسان دارای روده های درازی می باشند برای اینکه مواد غذایی به آهستگی مواد مغذی را پس می دهند، و از اینجاست که تغایر غذای یک گوشتخوار با گیاهخوار مشهود می گردد. تبدیل و هضم غذای گیاهخواران به وسیله انفعالات تخمیری با همراهی دسته های مختلف میکروبهای گیاهی انجام می گیرد. با این تفاوت که آن دسته از میکربها که برای گوشتخواران مناسب است برای گیاهخواران مناسب نیست. حتی اگر بدن برای تعدیل آن کوشش کند. این ثابت می کند گوشت یک غذای اشتباه و مضر برگیاهخواران می باشد .دلیل پنجم معده انسان و عضلات آن بسیار ظریف و حساس است و به هیچ وجه قادر به هضم کامل غذاهای گوشتی نیست در حالیکه معده خشن گوشتخواران با عضلات پولادینش کار اصلی هضم را انجام می دهد. این اساسی ترین دلیل برای هضم نکردن غذا، یبوست و دل درد در آدمهائیست که از گوشت برای خوراک استفاده می کنند .دلیل ششم ترشح غده های معده و لوزالمعده انسان و بقیه حیوانات گیاهخوار به بافتهای گوشت بسیار کم اثر است و نمی توانند قادر باشد مانند ترشحات غدد یک درنده، گوشت (و همچنین استخوان حیوانات) را نرم و حل کنند. دلیل هفتم گوشت دارای ازت زیادی است که دفع آن از عهده کبد جانوران گیاهخوار ساخته نیست و همین علت اصلی امراضی چون نقرس و ناراحتیهای کبدیست که بکرات نزد افراد گوشتخوار دیده می شود، بوی بد دهان و بعضی از انواع سردردها و سرگیجه ها نیز زائیده همین سبب است .دلیل هشتم انسان قادر نیست مانند حیوانات گوشتخوار از جسد حیوانات بطور کامل و طبیعی استفاده کند. وقتی شیر، روباه یا هر حیوان دیگری طعمه اش را شکار می کند فقط گوشتهای ران و سر و سینه آنرا نمی خورد بلکه گوشت، پوست و استخوان را با هم می بلعد و با این کارش تعادلی از نقطه نظر احتیاجات گوناگون بدن به مواد مختلف غذایی بر قرار می کند .دلیل نهم چاک دهان گوشتخواران بسیار عریض است بطوریکه می توانند هنگام بلعیدن آنرا بحد زیادی بازنمایند، چاک کوچک دهان انسان دلیل محکم دیگری بر میوه خوار بودن اوست .دلیل دهم چربیهای موجود در گوشت حیوانات به زحمت از بدن گیاه خواران دفع می گردد و اغلب بصورت پیه در ناحیه های شکم، ران، باسن و غبغب مردم گوشتخوار ذخیره می شود، همین چربیهاست که در جدار داخلی رگها جمع شده و حرکت خون را نامنظم می سازد سکته های قلبی حاصل این تغذیه اشتباه و شکم پرستانه است. مصرف چربیهای گیاهی مثل روغن زیتون، آفتابگردان و غیره هیچوقت دیده نشده که عارضه ای ایجاد کند .دلیل یازدهم حیوانات گوشتخوار می توانند به سرعت بدوند و شکار خود را در حال گریز بگیرند اما انسان چون میوه خوار است، قادر به این کار نیست و در عوض به راحتی دانه از گیاهان بر می چیند یا از درختان بالا میرود و برای خوراکش میوه می کند .دلیل دوازدهم چشم گوشتخواران بر خلاف چشم انسان و دیگر جانوران گیاهخوار که نامتغییر می باشد قادر است در تارکی ببیند و مردمکش کوچک و بزرگ شود.دلیل سیزدهم پروتئین حاصله از گوشت برای جذب شدن، معده انسان را به یک کار طاقت فرسا وامی دارد در حالیکه پروتئین های نوع گیاهی راحت تر جذب شده و بدن انسان و دیگر حیوانات گیاهخوار آنها را آسان تر قبول می کند. دلیل چهاردهم حیوانات گوشتخوار می توانند بوی جانوران دیگر را از خیلی دور استشمام کنند. انسان اصلاً قادر به این کار نیست. دلیل پانزدهم تمام گوشتخواران قادرند برای بچنگ آوردن شکار، خود را اگر لازم باشد، ساعتها (بی حرکت) پنهان کنند و بطور غریزی حیله های گوناگونی را برای فریب دادن طعمه می دانند، انسان نه می تواند چند دقیقه جائی بند شود و نه قادر است در جائیکه هموار نیست راه برود .دلیل شانزدهم طبع انسان چون میوه خوار است، همانگونه که گوشتخواران از دیدن اجساد خون آلود اشتهایشان تحریک می شود او نیز از دیدن، بوئیدن و چشیدن میوه ها و سبزیجات لذت می برد و خوشش می آید و در مقابل از دیدن اجساد خون آلود و دل و روده در آمده حالش بهم می خورد و غمگین و ناراحت می شود. (درضمن گیاهخواران و از جمله انسان بسیار علاقه مند اند که میوه ها را به صورت خام بخورند، این در حالیست که خوردن گوشت خام برای انسان تهوع آور و غیر قابل قبول می باشد.- انسان طبیعتاً از گشتن و خون گریزان است.) دلیل هفدهم میوه جات و سبزیجات خام از خاصیت شدید شفا بخشی و دفع میکروب برخوردارند که برای سلامت انسان بسیار ضروریست. برعکس میوه ها و سبزیجات ، گوشت اکثر اوقات ناقل ویروس ها و میکروبهای خطرناک است، بخصوص انواع و اقسام کرمها معمولاً از راه گوشت به انسان منتقل شده در جدار روده می چسبند و شخص گوشتخوار را مبتلا به کم خونی، زردی، رنگ پریدگی، لاغری، ضعف بنیه، پر خوابی و بی حوصلگی می کنند. هر چند پختن تا حدودی این کرمها را از بین می برد ولی تصور از بین بردن تمام این موجودات خطرناک از راه پختن یک راه اساسی نیست زیرا که خیلی از آنها می توانند درجه حرارتهای بسیار شدید را نیز تحمل کنند و تازه آنهائی که از بین می روند مواد زائد سمی خود را همچنان باقی می گذارند و آن اکثریتی که از بین نمی روند در بدن بسرعت رشد کرده و زندگی را بر شخص گوشتخوار تنگ می گردانند. اگر شما نیز گوشتخوار هستید چه بسا که مبتلا به این کرما، ویروسها و انگلها بوده، ولی خودتان از آن خبر نداشته باشید. دلیل هجدهم بزاق انسان و دیگر گیاهخواران جهت آماده کردن مواد نشاسته ای برای هضم در دهان، دارای آمیلاز است، اما بزاق دهان گوشتخواران فاقد این ماده می باشد .دلیل نوزدهم قسمتهای مختلف گوشت بطور وحشتناکی از اسید ئوریک (اوره) برخوردار است مثلا یک کیلو گوشت گوساله دارای 30 گرین و یک کیلو جگر بیش از 40 گرین اسید ئوریک دارد، در وضعیکه تمام اسید ئوریکی که بدن خود می سازد و دفع می کند در روز از طریق کلیه ها فقط 6 گرین می باشد و اضافه بر این مقدار کاری دشوار برای کلیه ها بوجود آورده شخص را به امراض گوناگون سخت که ناشی از تراکم اسیدئوریک در بدن باشد مبتلا می سازد. این بیماریها تا وقتی مریض به خوردن گوشت ادامه می دهد هرگز دیده نشده که علاج قطعی داشته باشد .دلیل بیستم چرندگان و پرندگان گیاهخوار همدیگر را می شناسند و به مهربانی در کنار یکدیگر می توانند زندگی کنند، مرغ و خروسها لابلای دست و پای گاو گوسفند بدون آنکه ترسی به خود راه بدهند می لولند و دنبال دانه می گردند، اما همینکه گرگ یا روباهی نزدیک شود به طور غریزی از آنجا می گریزند این حالت در انسان هم دیده شده که از حیوانات درنده فرار کند .دلیل بیست و یکم دستهای انسان که به گروه گیاهخواران تعلق دارد برای دریدن ساخته نشده است انگشتان دست او نشان میوه خوار بودن اوست، والا می بایست از پنجه هائی برنده و تیز بر خوردار باشد .دلیل بیست و دوم کنترل حرارت بدن به دو طریق انجام می گیرد. یکی با عرق کردن و دیگری با آویختن زبان از دهان و تنفس های سریع. کلیه گیاهخواران از طریق اول با استفاده از مجراهای موجود در روی پوست خود و تمامی گوشتخواران به طریق دوم با در آوردن زبان و تنفس سریع اینکار را انجام می دهند مثل سگ و گرگ .عرق کردن در گیاهخواران باعث دفع طبیعی سموم احتمالی موجود در گیاهانی که گیاهخوار خورده خواهد شد و چنانچه انسانی از خوراک گوشتی استفاده کرده باشد چون میزان سموم و مواد زائد از میزان طبیعی بالاتر می رود، عرق تن او بد بود و متعفن خواهد گردید .دلیل بیست و سوم گوشتخواران تقریباً ده برابر گیاهخواران جوهر نمک (اسید هیدروکلوریک) در بدن خود تولید می کنند که بیشتر در هضم قسمتهای استخوانی گوشت بکار گرفته می شود. و با توجه به میزان جوهر نمک در بدن آدمی هرگز نمی شود او را یک گوشتخوار به حساب آورد .دلیل بیست و چهارم انسان می تواند در رژیم غذایی خود گوشت را به سادگی حذف کند و در این راستا ادعا می شود که رو به سلامت بیشتر هم خواهد گذاشت، ولی او هیچگاه نمی تواند غذای طبیعی خود را که گیاهان می باشد حذف کند و به زندگی ادامه دهد. این در حالیست که گوشتخواران می توانند بدون خوردن گیاه زندگی کنند و سالم باقی بمانند




ميوه
ميوه كامل ترين غذاي انسان است . هضم آن كمتر از هر نوع غذاي ديگر به انرژي نيازدارد و بيش از هر غذاي دگير به بدن انرژي مي دهد . تنمها ماده غذايي كه مورد استفاده مغز قرار ميگيرد گلوكز است كه براحتي از قند ميوه تامين مي شود . ميوه ها علاوه بر قند تا 95 درصد اب دارند . يعني در عين تامين مواد لازم ، بافتها را نيز شستشو مي دهند
پيري مرض نيست پيري انتهاي مسير زندگي زيباي ما است . اما بيماري اين مسير را كوتاه تر ميكند .بيماريها باعث ميشوند خيلي زودتر از موقعي كه بايد عمرمان تمام شود بميريم .عمده بيماريها ناشي از تغذيه بد ميباشد . چرا بايد غذاي ناسالم و غير مغذي بخوريم . چرا با دست خود پيري زودرس را به ارمغان ميآوريم . با تغذيه سالم از سرعت حركت سلولهاي بدن به سوي پيري بكاهيد .
فيبر
فيبر همان رشته هاي سلولز يا الياف سخت و غير قابل جذب است كه به طور كلي در تمام ميوه جات و سبريجات وجود دارد . وجود اين الياف سفت و هضم نشدني در بدن ولابه لاي غذايهاي خورده شده باعث ميشود كه كاملا به هم نچسبند و بين ذرات غذايي موجود در روده فاصله ايجا كند در نتيجه شيره هاي هاضمه به راحتي ميتوانند لا به لاي ذرات غذايي نفوذ كنند و آنها را به خوبي هضم نمايند .
كمبود فيبر در بدن باعث بدي هضم غذا و يبوست و پيدا شدن مقادير زيادي سم غذايي در روده ها مي شود .
هر انسان روزانه حداقل 40 گرم فيبر نياز دارد تا سلامت و جواني سلولها را تضمين كند . سبزي پخته و نرم شده اصلا فايده غذايي ندارد فقط سبزي را خام مصرف كنيد نه اينكه مثل قرمه سبزي آنقدر سرخ كنيد كه فقط تفاله آن باقي بماند .
تمامي دانشمندان تغذيه براين باورند كه غذاي بد غذايي است كه داراي چربي زياد و فيبر كم باشد .
بيماريهاي قلبي و سرطانها از عوامل اصلي پيري زودرس هستند حدود 90 درصد مردم بر اثر اين بيماريها فوت ميكنند .
نقش تغذيه در بيماري و سلامتي
در تغذيه سالم و طبيعي از مواد مغذي خام گياهي استفاده ميشود و داراي اثرات وفوائد زير ميباشد :
- عمل پاكسازي ، سموم و مواد زائدي كه به علت تغذيه نامناسب در طي ساليان سال در بافت هاي بدن انباشته شده است با اصلاح تغذيه در بدن مصرف مي شود و مازاد ان از بدن خارج مي گردد
- دسترسي به انرژي حياتي ، هر ماده غذايي داراي نوعي انرژي حياتي لازم و ضروري براي حيات انسان است كه در اثر حرارت دادن و سرخ كردن و يا هر نوع تغيير و تحول اين انرژي مي سوزد و مواد سمي و تفاله بر جاي مي ماند .
- افزايش مقاومت طبيعي بدن ، رعايت تغذيه سالم و طبيعي موجب افزايش مقاومت طبيعي بدن مي گردد و از بروز بيماريها و كسالتها پيشگيري شده و به علاوه بهامر درمان نيز كمك ميكند .
- كاهش توليد مواد زائد ، ميزان توليد مواد زائد از سوخت و ساز مواد گياهي و غذاي سالم به مراتب از مواد حيواني و پخته و سرخ كرده كمتر است . در نتيجه به اندامهاي دفعي چون كبد و كليه فشار كمتري وارد مي شود و فرآيند متابلوليسم ( سوخت وساز ) بهتر صورت ميگيرد و از انباشته شدن مواد زائد در بافت ها پيشگيري مي شود .
- سهولت عمل هضم و گوارش ، در تركيب گياهان به ميزان معين فيبر وجود دارد كه عمل هضم و گوارش را تسهيل مي نمايد .
- مهار نمودن علت بيماري ، تغذيه مناسب و طبيعي غالبا علت بيماري را مهار ميكند و لي داروها معمولا علل بيماريهاي ناشي از سو تغذيه را از بين نمي برند .
- اثر انجماد و حرارت ، مواد غذايي غالبا در فريزر نگهداري مي شود و منجمد ميگردد و در اثر انجماد تغييراتي در زنجيره شيميايي غذاها ايجاد شده و در نتيجه موجب كاهش انرژي حياتي مي گردد و هنگامي كه غذاي فريزري پخته مي شود بخش ديگري از انرژي كاهش يافته و تغيير و تحولات نامناسب ديگري در غذاها ايجاد مي شود .
- روش پرورش جانوران ، براي پرورش دامها و طيور معمولا از هورمون ها و گاه غذاهاي غير طبيعي استفاده مي شود كه براي انسان زيان آور است ، اگر چه براي پرورش گياهان نيز از كودهاي شيميايي و هورمون ها استفاده مي شود ولي گياهان نسبت به جانوران توانايي بيشتري در دفع مواد زائد دارا مي باشند .
واكنش اوليه در تغذيه طبيعي
در شروع تغذيه طبيعي ممكن است واكنش هاي نامطبوعي در بدن ايجاد شود كه در هر فردي با فرد ديگر متفاوت است .
بدني كه در طول سالهاي متمادي به نوعي تغذيه بد عادت كرده است در مقابل تغيير نوع غذا واكنش نشان ميدهد كه البته جاي نگراني نيست و چندان طول نمي كشد و عوارض آن برطرف مي شود .
در بعضي از اشخاص حالت عصبي و تغيير خلق و خوي ايجاد مي شود ، نفخ شكم و دل درد يا احساس گرسنگي و گاهي اوقات اسهال ممكن است پيش ايد . البته تمام عوارض فوق در همه افراد پيش نمي آيد و بعلاوه شدت و ضعف عوارض در انسانها متفاوت است .
يكي از دلايل مهم بروز عوارض ، تغيير يك عادت به عادت جديد است و دليل ديگر بعلت پاكسازي بدن از سموم مختلف انباشته شده اندامهاي مختلف مي باشد كه بخصوص توسط كليه ها و كبد دفع مي شود .

سرطان
ابتلا به سرطان مهلك يك حادثه دراز مدت است و ممكن است تا 50 سال هم طول بكشد تا يك سلول تحت تاثير فشارهاي تغييرات جهشي ژنتيكي باشد تا يك تومور سرطاني ظاهر شود . اما مهم اين است كه هر آنچه انسان مي خورد از شروع تا رشد سلولهاي سرطاني و پس از آن گسترش سرطان در بدن دخالت موثر دارد .سلولهاي سرطاني براي رشد و تكثير نياز به شرايط مساعدي دارند و مواد غذايي موجب ايجاد محيط مناسبي براي رشد سلولهاي سرطاني مي شوند. نتايج تحقيقات سي ساله اخير حاكي از آن است كه هر چه بيشتر ميوه و سبزي خورده شود احتمال مبتلا شدن به انواع سرطانها كمتر مي شود . قربانيان سرطان كساني هستند كه كمترين مقدار ميوه و سبزي را در رژيم غذايي خود داشته اند .
همه مردم تقريبا انواع ميوه را دوست دارند زيرا خوشمزه ، خوشبو و زيباست . ميوه داراي انواع ويتامينها و املاح زنده و طبيعي است و يك غذاي ايده آل به شمار مي آيد .
هضم و جذب ميوه در دستگاه گوارش به حداقل انرژي نياز دارد و همچنين كمترين فضولات را بر جا ميگذارد . چون بسرعت از لوله گوارش مي گذرد وبه سرعت در روده باريك هضم و جذب ميشود . به علاوه شكر موجود در ميوه بلافاصله پس از مصرف جذب شده و به انرژي تبديل مي شود . ميوه مويرگها را تقويت ميكند .و موجب استحكام آنها مي شود . ميدانيم كه فرسودگي مويرگها موجب خونريزي داخلي و امراض قلبي مي شود . اما تغذيه نادرست ، در طي ساليان دراز ، موجب انباشته شدن مواد زائد و مضر در بافتهاي مختلف بدن مي شود و سلولها را فرسوده مي كند . مواد غذايي پخته و مرده كار اندامهاي هضم كننده را كند ميكند و در نتيجه تجزيه آن را به ذرات غذايي حياتي دچار اشكال مي سازد . به علاوه تخمير و پوسيدگي آن منجر به توليد گازهاي سمي و نفخ معده مي شود . اين مواد سمي فشار زيادي را بر بافتها و سلولهاي بدن و اندامهاي دفع كننده وارد مي آورد و آنها را خسته مي كند .
ادامه اين روش تغذيه ناسالم بيماريهاي حاد و خطرناكي را ( همچون بيماري هاي قلبي و عروقي و انواع سرطانها ) در پي خواهد داشت.

""بخشی از مقاله سرکارخانم دکتر مریم آذر از انجمن گیاه خواران ایرانی کالیفرنیا
انسان ها روز به روز سرگشته تر و عصبی تر شده و از طبیعت فاصله میگیرند. آشنایی کودکان امروز با حیوانات تنها از طریق تصاویر یا دیدن آنان در باغ وحشها و سیرکها یا در سر سفره و در بشقابهایشان بعنوان غذای "ضروری" برای ادامه حیات و سلامتشان است. بر تعداد بیماریهای مختلف روز به روز اضافه میشود. بیمارهایی که بشر صد یا دویست سال پیش نامی از آنان هم نشنیده بود. عارضه چاقی، بیماریهای قلبی، مرض قند، بیماری ازدیاد فشار خون، ازدیاد چربی خون، آرتروز، کمردردها و گردن دردهای مزمن، کارپال تونل سیندروم و سرطان که همین چند ده سال پیش بیماری افراد مسن نامیده میشد و امروزه 20 سالگان و 30 سالگان را هم مبتلا میکند. بیماری چربی کبد که در اثر گذشت زمان میتواند به سیروز کبدی بیانجامد در دهه دوم و سوم زندگی شیوع یافته است. در عوض مک دانالد و کنتاکی فراید چیکن و کارخانه های تولید شیر، گوشت، مرغ، تخم مرغ و کوکاکولا سودهای بیلیونی به جیب زده مشغول صادرکردن تحفه های خود به سراسر جهان می باشند. زیرا سالیان سال دروغی به خورد ما داده اند که گویا بشر نیاز به خوردن گوشت و مواد حیوانی برای ادامه حیات دارد.
۰۰۰۰ ما بیمار میشویم، حیوانات کشته میشوند، جیب آقایان سرمایه گذار پر میشود و از بلندگوهای رسانه های همگانی و توسط سیستم پزشکی دست نشانده و تعلیم یافته خودشان به خوردمان میدهند که گوشت برای سلامت ما ضروری است. اینان نمی گویند مواد حیوانی نه تنها ضروری نیستند؛ بلکه بیمارمان می کنند و از جنبه انسانی نیز تهی مان میکنند. آنگاه برای درمان بیماریهای حاصل از این شیوه تغذیه ناسازگار با طبیعت انسانی از جمله: چاقیها و بالارفتن چربی خون، سرطان، بیماریهای کبد و کلیه در اثر اضافه مصرف پروتئین؛ آزمایشگاههای خود را در حقیقت شکنجه گاههای حیوانات مختلف از جمله میمونها می کنند تا گویا دارویی برای رفع این همه بیماری کشف کنند و چون نمی خواهند حقیقت را بیان کنند گناه همه چیز را به گردن ژنها می اندازند. کسی سئوال نمی کند چرا ژنهای انسانی در این صد ساله اخیر ناگهان عوض شده بسوی ایجاد این همه بیماری چرخیده اند؟ به راستی طبیعتی که همه تلاشش حفظ و بقای موجود زنده است چگونه برضد خود عمل کرده و ژنهایی را در انسانها ایجاد میکند که سعی در تخریب بشر دارند؟ به راستی چنددرصد پزشکانی که تا امروز دیده اید خود از بیماریهای چاقی، بالابودن چربی خون، فشار خون بالا و سایر بیماریهایی که ارتباط مستقیم با تغذیه دارند رنج می برند از چنین پزشکی چگونه میتوان انتظار داشت که من و شما را درمان کند یا حقیقت را به من و شما بگوید وقتی که خود آن را نمی داند یا انکارش میکند؟ جامعه می خواهد من و شما مصرف کننده باشیم. جامعه میخواهد من و شما ناآگاه باشیم.""
مصرف گوشت علت زیر بنایی اکثر ناراحتی های جسمانی می باشد . گوشت به کلیه لطمه میزند زیرا باید بیشتر و سخت تر کار کند تا پروتئین اضافی را پالایش و مواد زائد را از بدن دفع کند و چه بسا مانع جذب مواد مغذی دیگر مثل کلسیم شود.
خام گياه خواري كليد سلامتي و راز طول عمر انسانها است و اين امكان را به ما مي دهد كه آنطوري شايسته نسل آدم است زندگي كنيم .
قدمت انسان به حدود چهار ميليون سال مي رسد كه بيش از 3.950.000 سال آن را بطور عمده خامگياه خوار بوده است و فقط حدود پنجاه هزار سال است كه با كشف آتش پخته خواري به تغذيه انسان راه پيدا كرده است و بيش از هفت هزار سال نيست كه انسان با يادگيري كشاورزي و ساكن شدن در كنار كشتزار هاي خود ، با اهلي كردن حيوانات به پرورش آنان چهت استفاده از گوشت و شيرشان پرداخت.
با پختن گياهان اولين چيز كه از بين مي رود آب آن است آن هم با حدود هشتاد درصد مواد معدني و ويتامين هاي محلول درآن به اضافه اكسيژن موجود در گياهان و آنزيم هاي باارزشي كه در سوخت ساز بدن و هضم غذا بكار ميرود .
و ميدانيم كه پيري چيزي جز از دست دادن آنزيم ( مواد آلي ) نيست زيرا سلولها از تقسيم شدن باز مي مانند و سيستم ايمني بدن ضبعف ميشود و در نهايت ذخيره مواد آلي بدن به اتمام مي رسد و باز مي دانيم كه پستانداران بطور طبيعي هشت برابر دوران بلوغ خود عمر ميكنند ولي انسانها بخاطر پخته خواري حداكثر چهار برابر دوران بلوغ خود زنده مي ماند و ما براحتي روي نيمي از طول عمر خود خط كشيده ايم .
براي خام گياه خوار شدن دلايل مختلفي را مي توان بشرح ذيل عنوان كرد :
كاهش ريسك ابتلا شدن به بيماريهاي مختلف و در نتيجه افزايش سلامتي . كاهش صدمات وارده به محيط زيست همه موچودات اين كره زيباي خاكي . كاهش گرسنگي مردم جهان -- كاهش رنج وارده به حيوانات و ...
خام گياه خوار شدن در مدت كوتاهي تمام اين مزايا را در بر خواهد داشت و ما مي توانيم از يك زندگي شاد و بانشاط براي خود و اطرافيانمان لذت ببريم بدون اينكه حيواناتي كه براي توليد شيرو محصولات لبني حاصل از آن پرورش مي يابند مورد استثمار واقع شوند ويا جانداراني كه حق حيات دارند بخاطر گوشتشان سلاخي شوند .
آيا ميدانيد چه رنجي را يك گاو مادر متحمل ميشود كه گوساله اش را فقط چند روز بعد از تولد از او جدا ميكنند تا ما بتوانيم از شير او استفاده كنيم كه هيچ نيازي نداريم (طبق نتايج تحقيقات محققان شير و فرآورده هاي لبني ناشي از آن براي سلامتي مضر مي باشد ) كه بر خلاف ساير پستانداران بعد از پايان دوران شير خوارگي ، شير جاندار ديگري را به طور غير طبيعي مورد مصرف قرار دهيم که برای پرورش این حیوانات حجم زیادی از آب و زمين هاي مرغوب كشاورزي كه مي شد در ايجاد و توسعه باغات ميوه سودمندي فراواني را براي محيط زيست و ما انسانها به همراه داشته باشد به مصرف می رسد . و از توليد گازهاي گلخانه اي جلوگيري شود


"انیشتن یکی از دانشمندان گیاه خوار بود در زیر گفته وی را مورد روش زندگی اش نقل میكنم
http://www.ivu.org/history/northam20a/einstein.html"So I am living without fats, without meat, without fish, but am feeling quite well this way. It always seems to me that man was not born to be a carnivore."( من بدون چربی / بدون گوشت / بدون ماهی زندگی میكنم . و احساس كاملا خوبی در این طریق دارم . همیشه به نظرم اینطور بوده كه انسان به دنیا نیآمده است كه گوشت خوار باشد ."
در رژیم غذایی خام خواری ، تنها از غذاهای نپخته و غذاهایی که در طبیعت وجود داشته و کسی آنها را آماده مصرف نکرده است استفاده می کنند. اغلب از انواع میوه، سبزیجات، مغز میوه و دانه آن در این رژیم غذایی استفاده می شود. تعریف دقیقی از رژیم خام خواری وجود ندارد و در جاهای مختلف از مواد غذایی متفاوتی استفاده می شود. آنچه بین تمام انواع رژیم های خام خواری مشترک است این است: «به غذایی خام می گویند که آن را بیش از 46 درجه سانتی گراد حرارت نداده و همچنین آن را قبلاً در فریزر قرار نداده باشیم.خام خوار به فردی گفته می شود که تنها غذاهای خام مصرف می کند. نکته اینجاست که مصرف چه مقدار از مواد خام سبب می شود که فردی را خام خوار بنامیم. بیشتر متخصصین معتقدند که اگر 75 درصد از غذای مصرفی فردی یا بیش از این مقدار را مواد غذایی خام تشکیل دهند، چنین فردی را می توان خام خوار به حساب آورد. خام گیاه خوار هااعتقاد دارند که این رژیم متعلق به دوران ماقبل تاریخ است؛ زمانی که انسان ها هنوز آتش را کشف نکرده بودند. همچنین باور دارند که دستگاه گوارش انسان به خصوص برای هضم مواد غذایی خام و انواع سبزیجات تکامل یافته است. آرتوری ویرتانن، زیست شیمیدانی که جایزه نوبل دریافت نمود، به عنوان یکی از طرفداران رژیم خام خواری شناخته شد. او نشان داد که آنزیم های موجود در غذاهای نپخته، هنگام جویدن ماده غذایی خام در دهان آزاد می شوند. این آنزیم با آنزیم های دیگر که بدن آنها را تولید می کند واکنش نشان داده و در نهایت گوارش ماده غذایی را به بهترین نحو انجام می دهند. این رژیم در قرن 20 طرفداران بیشتری یافت، پس از اینکه پزشکان ثابت کردند که رژیم غذایی که دارای میوه و سبزیجات باشد قادر است بیماری های بسیاری را بهبود بخشد. تا مدتها رژیم غذایی خام خواری را زیر مجموعه ای از رژیم گیاه خواری غذایی مستقل و متفاوت از گیاه خواری به ثبت رسید. از آن زمان، این رژیم غذایی محبوبیت امروزی خود را پیدا کرد و اولین رستوران هایی که این دسته از غذاها را عرضه می کردند در کالیفرنیا و نیویورک تأسیس شدند. بسیاری از پزشکان و متخصصین تغذیه رژیم غذایی خام خواری را تأیید نموده اند. متخصصین تغذیه این نوع رژیم را برای درمان چاقی که امروزه در جوامع توسعه یافته بسیار شایع است مفید می دانند. این رژیم برای درمان بیماری های عروق قلبی، سرطان و دیابت و بیماری های مربوط به سیستم ایمنی مناسب می باشد. اخیراً در آریزونا تحقیقی را بر روی کودکانی انجام داده اند که 75 درصد از غذای مصرفی این کودکان از مواد غذایی خام تهیه شده است. طرفداران این رژیم عقیده دارند که اگر میزان مصرف کالری و اسیدهای چرب ضروری کافی باشد، افراد با هر سنی می توانند انواع غذاهای خام را مصرف کنند و این رژیم برای همه مناسب است
افرادی که تحت رژیم خام خواری هستند عقیده دارند: غذاهای خام حاوی آنزیم هایی هستند که عمل هضم غذا را در بدن تنظیم می نمایند - -حرارت دادن یا فریز نمودن غذا این آنزیم ها را نابود می کند - - مصرف غذا بدون وجود این آنزیم ها در دراز مدت سبب مسمومیت بدن، زیاده روی در مصرف غذا و در نهایت منجر به چاقی می شود - - غذاهای خام نسبت به غذاهای پخته، مواد مغذی بیشتری دارند. اصل کلی در رژیم خام خواری این است که غذای پخته سمی می باشد؛ چون آنزیم های موجود در غذای خام بر اثر حرارت نابود می شوند. این عقیده را آرتوری ویرتانن برای اولین بار مطرح نمود که به نقش این آنزیم ها در رژیم غذایی افراد اشاره کرد. نتیجه ی تحقیق او نشان داد که خوردن غذای پخته سبب بیماری های مختلف می شود. طرفداران این رژیم باور دارند که با خوردن غذای پخته، لوزالمعده باید بیشتر کار کند و آنزیم بیشتری ترشح نماید. این افراد عقیده دارند که آنزیم های موجود در غذای خام در گوارش غذا، به اندازه آنزیم هایی که دستگاه گوارش ترشح می کند با اهمیتند. در سال 1932م، برای بررسی اثر غذاهای پخته تحقیقی روی دو دسته گربه صورت گرفت. برای مدت ده سال، گربه های گروه اول تحت رژیم غذایی خام خواری بودند؛ درحالی که به گربه های گروه دوم غذاهای پخته می دادند. در نهایت محققان به این نتیجه رسیدند که گربه های گروه اول، سالم تر بودند؛ در حالی که در نسل های متولد شده از گربه های گروه دوم، نقص های مادرزادی به چشم می خورد
طرفداران رژیم خام خواری اعتقاد دارند که آنزیم های موجود در مواد غذایی خام، سلامتی را تضمین نموده و سیستم ایمنی بدن را هم قوی تر می کند. با پیروی از این رژیم می توان پوستی شاداب تر داشت و پر انرژی تر بود؛ در عین حال که میزان ابتلا به بسیاری از بیماری ها به حداقل می رسد. پزشکان و محققان زیادی سعی کرده اند با ارائه سخنرانی یا با نوشتن کتاب و مقاله، مردم را به طرف این رژیم غذایی جذب کنند. برخی از آنها آمار بیمارانی را که با استفاده از این رژیم، از بیماری های مهلکی (مخصوصاً سرطان نجات یافته اند، در کتاب هایشان آورده اند. نورمن واکر، یکی از طرفداران این رژیم غذایی بود که خود، همواره از آن پیروی می کرد. این فرد 118 سال عمر کرد و در نهایت هم در اثر یک حادثه رانندگی جان خود را از دست داد! خام خوران عقیده دارند از آنجا که هیچ جانوری به جز انسان غذای خود را نمی پزد، به همین دلیل است که انسان به بیماری های پیشرونده (مثل سرطان) مبتلا می شود که هیچ یک از جانوران تا به حال به آنها مبتلا نشده اند.

زيست شناس خام گياه خور برنده جايزه نوبل: آرتوری ویرتانن، زیست شیمیدانی که جایزه نوبل دریافت نمود، به عنوان یکی از طرفداران رژیم خام گیاهخواری است. او نشان داد که آنزیم های موجود در غذاهای نپخته، هنگام جویدن ماده غذایی خام در دهان آزاد می شوند. این آنزیم با آنزیم های دیگر که بدن آنها را تولید می کند واکنش نشان داده و در نهایت گوارش ماده غذایی را به بهترین نحو انجام می دهند . اصل کلی در رژیم خام خواری این است که غذای پخته سمی می باشد؛ چون آنزیم های موجود در غذای خام بر اثر حرارت نابود می شوند. این عقیده را آرتوری ویرتانن برای اولین بار مطرح نمود که به نقش این آنزیم ها در رژیم غذایی افراد اشاره کرد. نتیجه ی تحقیق او نشان داد که خوردن غذای پخته سبب بیماری های مختلف می شود. طرفداران این رژیم باور دارند که با خوردن غذای پخته، لوزالمعده باید بیشتر کار کند و آنزیم بیشتری ترشح نماید. این افراد عقیده دارند که آنزیم های موجود در غذای خام در گوارش غذا، به اندازه آنزیم هایی که دستگاه گوارش ترشح می کند با اهمیتند.
بر اساس آخرين پژوهش‌ها، ميوه‌هاي مغزدار مانند فندق، گردو، پسته و ميوه‌هايي از اين قبيل نقش مهمي در تامين سلامت بدن ايفا مي‌كنند. به نقل از منابع اينترنتي، محققان مي‌گويند كه بر خلاف تصور عوام كه گمان مي‌كنند اين قبيل مواد خوراكي فاقد ارزش‌ غذايي هستند، اين ميوه‌ها منابع سرشاري از پروتئين، مواد معدني و ويتامين‌هاي آنتي اكسيدان‌دار هستند. مطالعات نشان مي‌دهد ميوه‌هاي مغزدار برزيلي يكي از مهمترين منابع غني سلنيوم هستند كه اين ريز مغذي براي تامين سلامت سيستم ايمني بدن ضروري است؛ همچنين داراي برخي خواص ضدسرطاني است. دانشمندان دانشگاه ايلينويز در آمريكا دريافته‌اند كه يك مكمل غذايي حاوي 200 ميكروگرم سلنيوم در روز، ميزان ابتلا به سرطانهاي پروستات، ريه و روده را در حدود 50 درصد كاهش مي‌دهد. همچنين از پيشرفت سرطان سينه در زنان و بروز مشكلات پروستات جلوگيري مي‌كند. اين دانه‌هاي خوراكي منابع سرشار فسفر هستند كه اين ماده معدني به ساخت استخوانها و دندانها كمك مي‌كند و نيز منبع سرشار منيزيم است كه اين عنصر نيز در ايجاد تعادل در عملكرد ماهيچه‌ها و اعصاب نقش مهمي دارد.
همچنين وجود اسيد لينولنيك در اين دانه‌هاي خوراكي مي‌تواند براي حفظ سلامت پوست و ايجاد تعادل هورموني مفيد باشد. در ذيل تاثيرات مثبت برخي از اين دانه‌ها ذكر شده است:بادام زميني: خوردن 28 گرم بادام زميني 5 بار يا بيشتر در هفته احتمال بروز ديابت نوع دوم را در زنان كاهش مي‌دهد. بادام زميني داراي مقادير زيادي چربي اشباع نشده‌، منيزيم و فيبر غذايي است كه همگي خطر بروز ديابت را كاهش مي‌دهند. اين ميوه همچنين حاوي فيبر و منيزيم است كه باعش كاهش مقاومت انسولين مي‌شوند. وجود چربي امگا - 2 در اين ميوه نيز باعث حفظ سلامت سلولها، نرمي پوست و نيز كاهش ميزان كلسترول كلي در خون مي‌شود. بادام زميني همچنين منبع سرشاري از آهن، روي، ويتامين E، منيزيم و فوليك اسيد است كه تاثير مهمي در مبارزه با مواد خارجي آزاد سرطان زا دارند.
گردو: بر اساس مطالعات انجام شده از سوي محققان دانشگاه ايالتي پن، گردو نه تنها كلسترول مضر را كاهش مي‌دهد، بلكه باعث كاهش التهاب رگ‌هاي خوني مي‌شود كه معمولا عامل بروز بيماريهاي قلبي - عروقي هستند. گردو منبع غني دو نوع از اسيد‌هاي چرب اشباع نشده به نام‌هاي اسيد آلفا - لانولين و اسيد لينولنيك، ويتامين E، آهن، منگنز، فسفر، پتاسيم و فوليك اسيد است كه در ساخت استخوانها، تامين سلامت قلب و خون نقش مهمي دارند و نيز حاوي ويتامين B-6 است.
بادام: سرشار از پروتئين است و داراي ريزمغذي‌هاي مهمي از قبيل منيزيم، پتاسيم، فسفر، مس، ويتامين B-2، نياسين و آنتي اكسيدان ويتامين E است كه اين ماده اخير نقش ضدسرطاني دارد. بادام شامل مقادير زيادي كلسيم است و نيز مي‌تواند در بهبود رشد استخواني و جلوگيري از بروز پوكي استخوان موثر باشد. محققان كانادايي دريافته‌اند كه افراد مبتلا به كلسترول بالا كه در روز يك اونس بادام مصرف مي‌كنند، مي‌تواند ميزان كلسترول مضر خون خود را تا 4 درصد كاهش دهند -- بادام يكي از بهترين ميوه هايي است كه از لحاظ تغذيه اهمييت فراواني دارد و طبيعت در دسترس انسان قرار داده است . مغز بادام غني از اسيد هاي آمينه ، چربي ، مواد قندي ، مواد معدني و ويتامين هاست . ارزش غذايي يكصد گرم مغز بادام بشرح ذيل است : رديف مواد متشكله مقدار در 100 گرم 1- پروتئين 19 گرم 2 - چربي 54 گرم 3 - كربوهيدرات 20 گرم 4-فيبر 3 گرم 5 - كلسيم 234 ميلي گرم 6- فسفر 500 ميلي گرم 7 - آهن 5 ميلي گرم 8 - سديم 4 ميلي گرم 9- پتاسيم 770 ميلي گرم 10 - منيزيم 625 ميلي گرم 11 - ويتامين آ 5 واحد بين المللي 12 - تيامين 0.24 ميلي گرم 13 - ريبو فلاوين 0.92 ميلي گرم 14 - نياسين 5/3 ميلي گرم 15 - اسيد اسكوربيك به ميزان كم 16 - آب 5% 17 - كالري 598
شلغم :شلغم سرشار از املاح معدني همچون كلسيم ، منيزيم ، فسفر ، گوگرد ، يد و ويتامين هاي آ ، ب ، و سي است . شلغم باعث جلوگيري از بيماري سرطان است و دفاع بدن را در برابر بيماريهاي عفوني بالا مي برد . شلغم فشار خون را پايين ميآورد . فسفر موجود رد شلغم براي اعصاب ، مغز و قوه حافظه بسيار مفيد است . و براي دفع سنگ كليه ، زكام ، سياه سرفه و آنژين مفيد است
هويج منبع مهم بتاکاروتن و الياف مي باشد که هر دو اينها کمک به جلوگيري از سرطان و حمله قلبي مي کنند.ميزان کلسترول در 5 نفر که سنين آنها بين 25- 41 سال بود و روزانه 30 گرم هويج خام مصرف مي کردند اندازه گيري شده بعد از مدت سه هفته و دوباره اين ميزان کنترل شد و مشخص گرديد که ميزان کلسترول کاهش پيدا کرده است.از آنجايي که کلسترول زياد يک عامل مهم در بيماري قلبي مي باشد بنابراين هويج را دز صورت غذاهاي خود قرار دهيد. گروهي از محققين سوئدي اخيرا دلايل بيشتري براي استفاده از سبزيجات ريشه اي ارائه نمودند. آنها به اين نتيجه رسيده اند که سبزيجات ريشه اي تاثير بسزايي در کاهش ميزان حمله هاي قلبي به خاطر پايين آوردن ميزان کلسترول دارند. اين تحقيقات مشخص کرد که 2 عامل مهم در بازسازي سلولهاي رگ نقش دارند که شامل ( ) پلاسمينوژن اکتيوتور انهيبيتور و تيشو پلاسمينوژن آکتيوتور اين دو ماده به طور کلي در بررسي ها نگهدارنده يکديگرند.ولي چند سال قبل محققين متوجه شدند که مردمي که داراي ميزان بالايي از باشند بيشتر مستعد ابتلا به حملات قلبي هستند. به نظر محققين سوئدي در دانشگاه تحقيقي بر روي 290 زن و مرد با ميانگين سني 60-30 از نظر ميزان PAI-1 بر روي نوع غذا انجام داده نتيجه بررسي بسيار شگفت انگيز بود بيشتر سبزيجات ريشه اي مثل هويج که مورد استفاده مردم است بيشتر افزايش دهنده و کمتر افزايش دهنده بود.نتيجه بررسي هاي نشان مي دهد که افرادي که 6 بار يا بيشتر از سبزيجات ريشه اي در هفته خام يا پخته استفاده مي کنند کمتر دچار حملات قلبي مي شوند.در طول مدت بيش از 5 سال محققين غذاي 287 زن را که سن آنها بين 32 تا 69 سال بود و مبتلا به بيماري قلبي بودند با گروه زنان مشابه مقايسه کردند و تفاوت مهمي بين دو گروه به دست آمد. بدين ترتيب که گروهي که از هويج استفاده مي کردند نسبت به کساني که کمتر از هويج استفاده مي کردند * شانس ابتلا به بيماري قلبي داشتند.بيماري قلبي اولين عامل مرگ در امريکا مي باشد. برخي از مطالعات نشان مي دهد که خوردن هويج کمک به جلوگيري از سرطان ريه و ساير سرطانها مي کند.در يک مطالعه در مورد 3669 نفر مرد و زن در بلژيک مشخص شد که مصرف سبزيجات خطر ابتلا به سرطان کولون را کاهش مي دهد و نيز سبزيجات با فيبر زياد مثل هويج خطر ابتلا را 24% کاهش مي دهد.طي بررسي انجام شده در دانشگاه آتن و Harvard School زناني که هر روز از هويج خام استفاده مي کنند 5 تا 8 بار کمتر به سرطان سينه مبتلا مي شوند با توجه به رشد سرطان سينه در امريکا جاي خوشحالي است که مصرف هويج تازه نيز رو به ازدياد است و امريکاييها امروزه 23% بيشتر از هويج مصرف مي کنند
جوانه: گندم . ماش و عدس مقوی ترین حبوبات هستند که متاسفانه مورد توجه واقع نمی شوند . ویتامینهای مهم و لازم گندم هنگام آرد شدن برای تهیه نان بکلی از بین میرود و قسمتهای مرده آن مصرف می شود . بهترین روش برای استفاده از قسمتهای زنده گندم تهیه جوانه آن است . با جوانه زدن میتوان از قسمتهای مهم و زنده حبوبات استفاده کرد . همچنین جوانه ماش چربی خون را جذب کرده و برای بیمارانی که مبتلا به فشار خون هستند مفید می باشد
عناب: عناب از تنقلات بوده و از خواص مهم آن ميتوان به موارد زير اشاره كرد 1-خون ساز است و خون را تصفيه ميكند .2- داراي ويتامين ث و املاح گوناگوني است و براي شستشوي كليه . مثانه بسيار موثر است .3- مسكن ورم معده و مقوي دستگاه هاضمه است . 4- اندكي ملين است و رفع يبوست مي كند
هندوانه :هنداونه بر خلاف تصور اكثر مردم ميوه نيست بلكه از سبزيجات متعلق به خانواده كدوئيان است . كه بيش از چهار هزار سال است به سبب طعم گواراي آن در بسياري از نقاط جهان كشت مي شود . بهترين زمان خوردن هندوانه بين دو غذا است كه غذاي قبلي هضم شده باشد . خوردن آن بلافاصله پس از غذا يا ناشتا خوب نيست و در هاضمه اختلال ايجاد ميكند . در ضمن در زمان تشنگي شديد و گرماي زياد هوا نبايد هندوانه خورد .
خواص هنداونه :1- رقيق كننده خون و تصفيه كننده آن و مسكن فشار خون بالاست . 2- داراي اب زياد و افزايش دهنده مقدار ادار است . 3- مفرح و شادي بخش است . 4- مسكن حرارت است و براي رفع تب ها مفيد است . 5- مغز تخم آن به هضم غذا كمك و سينه را نرم ميكند
((غذاي بيجان يعني بيماري و مرگ و غذاي جاندار نباتي يعني سلامتي و طول عمر ))
پخت و پز كليه مواد حياتي را كه بدن انسان احتياج دارد در غذاي طبيعي ميسوزاند و آنرا به يك ماده سمي و بيماري زا تبديل ميكند . با خام خواري هيچكس در نتيجه بيماري نخواهد مرد ، همه به پيري خواهند رسيد .
يگانه غذايي كه طبيعت مطابق احتياج بدن انسان بوجود آورده است خوردنيهاي خام يعني زنده نباتي مي باشد و هر ماده ديگر بغير از خوردنيهاي زنده نباتي فقط بيماريهاي گوناگون و مرگ نابهنگام و ناگهاني را در بر دارد .انسان قبل از كشف آتش مانند همه موجودات زنده روي زمين با غذاي زنده و بدون پزشك و دارو زندگي ميكرد ولي در نتيجه مصرف مواد پخته و مرده و مصنوعي و شيمايي و ... بيماريهاي گوناگون بوجود آورده است و طول عمر خود را رفته رفته كوتاهتر كرده تا بهاين حال اسفناك رسانده است .آتش كليه خواصغذايي را در غذاي طبيعي و زنده نابود مي كند و آنرا به يك نوع ماده غير طبيعي و سمي و خطرناك تبديل مي نمايد
چرا به همه چیز توجه میکنید بغیر از نحوه تغذیه خود. آیا به نیازهای غذایی بدن خود توجه
ندارید ؟؟

No comments:

Post a Comment